home  - accommodatie  -  omgeving -  prijzen & reserveren -  contact

 

Welkom te Schoneveld 258!

 

De plek waar wij met ons gezin meer dan 10 jaar rust, ontspanning, gezelligheid en genot ervaren. 

 

 

Wij hebben ons huis naar eigen smaak ingericht. We hebben gekozen voor lichte tinten: schelpen, zee en zand. Blauwe kleuren, licht houten meubels en schelpen overal aanwezig.

De keuken heeft een vaatwasser, magnetron, gasfornuis en oven. (Wasmachine en diepvries staan in de wasruimte)

Een woonkamer met 2 banken en kinderstoeltjes, twee TV’s en een I-Pod/DVD speler/tuner combinatie, waar je eveneens meteen je vakantiefoto‘s of films via je harde schijf kunt afspelen.
We hebben bewust gekozen voor een ‘wifi-loze omgeving’: uit het jachtige leven van alledag. Mocht je tóch Wifi internet willen kan dat natuurlijk altijd! Meldt je bij Beachpark Schoneveld, en vraag daar om meer informatie.

 

 

Er zijn drie slaapkamers voor 6 personen (met baby bedje: het 7e persoontje).

Op beide verdiepingen hebben we een toilet. Op de bovenverdieping is een douche/bad combinatie: heerlijk om na een frisse oktoberwandeling langs de branding, door de storm, lekker te ontspannen!

Tot laat in oktober kun je op het terras genieten van de zonnewarmte. Terwijl jij lekker geniet van een heerlijke barbecue of een goed wijntje, spelen de kinderen in de zandbak of op de schommels en glijbaan in de omheinde tuin.

 

 Voel je thuis in ons huis!

 

 

Onze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten

 

DuZ web app, Maastricht

Login