home  - accommodatie  -  omgeving -  prijzen & reserveren -  contact

 

Breskens, Zeeland en België hebben alles. 

 

Wil je natuur, we hebben het! Wil je lekker fietsen in het polderlandschap en rijden door dorpjes en bijzondere plekken, welke je nog nooit in je leven hebt gezien, bezoeken? Het kan! Wil je een eenvoudig en eerlijk hapje eten, met of zonder kinderen? Het is er!

 

Voor de kinderen heeft Zeeuwsch Vlaanderen veel te bieden. Naast strand en zee zijn er vele attracties te vinden, bijvoorbeeld Het Arsenaal, Toversluis, De Afslag, Het koekoeksnest, en nog veel meer!

Ben je meer een type wat stijlvol en chique bezig wil zijn, ook dat is volop in de buurt! Rijdt naar Knokke en bezie daar de elegantste boulevard, de beste winkels. Antwerpen is eenvoudig te bereiken. Je kunt er eenvoudig terecht met je auto. En chique eten kun je natuurlijk heel goed. Zeeland heeft veel “Michelin sterren”. Je moet wel tijdig reserveren wil je bij Sergio te Oud Sluis dineren (drie sterren!).

 

Zeeuws Vlaanderen heeft veel meegemaakt. Wil je de middeleeuwen in de regio ervaren? Ga dan naar Brugge of naar Sluis. Een 80 jarige oorlog met de Spanjaarden heeft er gewoed, vele forten zijn nog te zien (uiteraard met een lekker hapje erbij!). Ook Napoleon heeft hier een bezoekje gebracht, vele dorpsnamen hebben dan ook een Frans karakter, denk maar eens aan Retranchement. Ook onze Duitse buren zijn hier geweest, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vele forten en bunkers van deze tijd zijn te bezoeken in deze regio, de Atlantikwall. Op korte fietsafstand is bijvoorbeeld het gratis toegankelijk Groede Podium te bezoeken: Bunker-geschiedenis, dieren en spelen, alles komt aan bod. In Oostende is er een heus deel van de Atlantikwall hersteld, inclusief interieur. 

 

“natuur”: http://www.vvvzeeland.nl/nl/eilanden/zeeuws-vlaanderen/natuur

“eten”:http://www.eet.nu/provincie_zeeland

“Het Arsenaal”: http://www.arsenaal.com/

“Toversluis”: http://www.toversluis.nl/

“De Afslag”: http://www.deafslag.nl/

“Het Koekoeksnest”: http://www.koekoeksnestnieuwvliet.nl/

“Knokke”:http://www.knokke-heist.be/

“Antwerpen”: http://www.antwerpen.be/

“Oud Sluis”: http://www.sergioherman.com/oudsluis/about/

“Brugge”: http://www.brugge.be/

“Sluis”: http://www.visitsluis.nl/

“80 jarige oorlog”: http://nl.wikipedia.org/wiki/Staats-Spaanse_Linies

“Groede Podium”: http://www.groedepodium.nl/

“Atlantikwall”: http://nl.tracesofwar.com/artikel/125/Domein-Raversijde-Openluchtmuseum-Atlantikwall.htm

 

 

 

 

DuZ web app, Maastricht

Login